[an error occurred while processing this directive]

Etusivu : Ohjelmat : Lataukset : Tilaukset : Yhteystiedot

   


Ohjelmalisenssin tilaaminen ja rekisteröintikoodi

Webdesign Mika Salosen englanninkieliset ohjelmat ovat vapaasti kokeiltavissasi ennen varsinaisen ostopäätöksen tekoa. Testiperiodin päätyttyä sinun tulee joko poistaa ohjelma koneeltasi tai tilata itsellesi lisenssi ja rekisteröintikoodi, jotka oikeuttavat sinut, rekisteröityneen käyttäjän, käyttämään ohjelmaa jatkossakin.

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja lähettänyt tilauksesi, saat henkilökohtaisen rekisteröintikoodisi sähköpostitse. Lähetämme sen sinulle heti tilauksen saatuamme. Koodi on syötettävä käyttämäsi ohjelman rekisteröinti-ikkunaan, jonka saat esiin ohjevalikon toiminnolla "Register".

Tiestithän...

Tilatessasi ohjelmamme saat sen tulevat ohjelmaversiot ja päivitykset ilmaiseksi suoraan Internet-sivuiltamme. Myös sähköpostise annettava tekninen tuki on täysin maksutonta.


   
   


Internet-tilaukset

Tilaaminen ja rekisteröintikoodin hankkiminen Internetin kautta on erittäin turvallista, vaivatonta ja nopeaa. Valitse vain rekisteröitävä ohjelma ja täytä tilauslomake suoraan verkossa.

Tilaus tapahtuu Euroopassa sijaitsevalta suojatulta palvelimelta ShareIt:n kautta, joka on luotettava kumppanimme. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleiset kansainväliset luottokortit, shekki, tilisiirto ja PayPal-maksu.

Huomioitavaa: Customer Care Center FAQ sisältää yleisimmät ohjelmalisenssien tilaukseen liittyvät kysymykset vastauksineen. Autamme myös mielellämme tilauksiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, joten ota yhteyttä.

Advanced FileTimer

Lisenssi: 23,74 € (sis. ALV 19 %)

Drive

Lisenssi: 17,79 € (sis. ALV 19 %)

Remove

Lisenssi: 23,74 € (sis. ALV 19 %)

 

Advanced FileTimer + Drive + Remove

Säästä 55 %: Rajoitetun ajan voit tilata kaikki kolme ohjelmaa (Advanced FileTimer, Drive ja Remove) kerralla. Toimimalla heti säästät hinnassa yli puolet!

Lisenssi: 65,27 € (sis. ALV 19 %)

Lisenssi: 35,64 € (sis. ALV 19 %)


 
   

Copyright © 1999-2019 Webdesign Mika Salonen

 

Sivun alkuun