Etusivu : Ohjelmat : Lataukset : Tilaukset : Yhteystiedot

   


Monikorvaus, versio 1.01 Freeware

Laitteistovaatimukset | Ohjelman käyttö | Versiohistoria | Lataa nyt!

Monikorvaus on ilmainen Freeware-ohjelma, joka toimii Microsoft Windows 95/98/NT/2000/XP -järjestelmissä. Ohjelma korvaa tekstiä yhtäaikaisesti useasta tavallisesta tekstitiedostosta vain parilla napinpainalluksella.

Lyhyesti sanottuna Monikorvaus on erittäin kätevä ja käyttökelpoinen apuohjelma esim. HTML-sivujen tekijöille ja ylläpitäjille.


 

   
   


Laitteistovaatimukset

käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 95/98/ME/NT/2000/XP
alle 1 Mt vapaata kiintolevytilaa
tiedosto Comctl32.ocx (versio 5.x tai uudempi)
tiedosto Msvbvm50.dll (versio 5.02.8244 SP2 tai uudempi)
tiedosto Vb5stkit.dll (versio 5.00.3716 tai uudempi)


Ohjelman käyttö

Monikorvaus on selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma. Sinun täytyy ainoastaan käynnistää ohjelma ja kirjoittaa ohjelman pääikkunan tekstikenttiin, mitä tekstiä haluat korvata ja millä se/ne korvataan. Kyseiset tekstikentät saat esiin painamalla Korvaustiedot-valitsinta tai ALT + D -näppäinyhdistelmää.

Tämän jälkeen on aika valita tiedostot (TXT, HTM, HTML), joiden tekstiä haluat korvata. Tämä tapahtuu Tiedostoluettelo-valitsimen kautta (ALT + L). Ikkunan ylimmällä Lisää-painikkeella voit valita uusia tekstimuotoisia tiedostoja, kun taas Poista-painikkella poistat aiemmin tiedostoluetteloon valitsemiasi tiedostoja. Muokkaa-painike avaa valittuna olevan tiedoston ohjelmaan, jolla se on muokattavissa.

Kun olet valinnut tiedostot, voit palata takaisin Korvaustiedot-valitsimeen. Valitse haluatko, että tiedostoista löytyvät ja ehdot täyttävät merkkijonot korvataan automaattisesti valitsemallasi tekstillä vai varmistetaanko jokainen korvaus tapauskohtaisesti. Tehtyäsi tämän voit painaa Korvaa-painiketta, ja korvausoperaatio alkaa.

Monikorvaus-ohjelma ottaa varmuuskopiot jokaisesta muokkaamastaan tiedostosta. Varmuuskopiot tallentuvat automaattisesti ko. tekstitiedoston kansioon. Esim. tiedoston C:\Windows\TEMP\testi.txt varmuuskopio olisi C:\Windows\TEMP\testi.txt.mkv.


Ohjelman versiohistoria

Versio 1.01 Freeware (26.02.2000)

ohjelman käyttäjälle esittämät viestit ja kysymykset uusittu
korjattu ohjelman dokumentaatiossa havaitut asiavirheet

Versio 1.00 Freeware (10.02.2000)

hetken mielijohteesta syntynyt ohjelman ensimmäinen versio, jota tullaan monipuolistamaan huomattavasti jatkossa


Lataa ohjelma

Monikorvaus, versio 1.01 Freeware (26.02.2000)

Tätä Freeware-versiota saa levittää ja kopioida vapaasti kaikille halukkaille. Erilaisten Internet- ja BBS-palveluiden sekä Freeware/Shareware-ohjelmapakettien ja -levyjen kautta tapahtuva jakelu on myös sallittua. Lisätietoja jakelusta ja sen ehdoista on ohjelman dokumentaatiossa.

Tiedostokoko: 101 kt     Lataukset: 5,021


 
   

Copyright © 1999-2018 Webdesign Mika Salonen

 

Sivun alkuun