Resulttia Software — intohimona ohjelmistotuotanto

Resulttia Software on osa Resulttia Solutionsia (aikaisemmin Webdesign Mika Salonen), joka on tulospalvelujärjestelmiin ja muihin verkossa toimiviin ohjelmistoihin sekä Internet-sivustojen toteutukseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Toimintamme alkoi Suomessa vuonna 1998, mutta laajeni pian kansainväliseksi.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

14.10.2020

Nettipalveluiden korostunut rooli ja maksullisuus

Jaa'a, olisikohan pitkästä aikaa aika kirjoitella Resulttia Softwaren artikkelia tietokone- ja nettomaailmaan liittyen. Alkajaisiksi täytynee todeta, että korona — virallisemmin koronavirus COVID-19 — on kiusannut maailmaa vuoden 2020 ajan. Välillä tilanne näytti Suomessa valoisammalta, mutta nyt lokakuussa, kesän jo hyvän aikaa sitten vaihduttua syksyksi, tilanne on kääntynyt huonompaan suuntaan. Sehän tässä kaikessa koronatohinassa on pahinta, ettei kukaan varmaksi tiedä, mihin tämän penteleen viruksen kanssa oikein päädytään ennen kuin siitä päästään lopullisesti eroon — jos päästään.

Nyt kun korona-aikana etätyösuositus on sanalla sanottuna välttämättömyys ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi, monet työelämässä olevat viettivät aiempaa enemmän aikaa tietokoneruudun ääressä. Voi työasioita toki muillakin härpäkkeillä aina puhelimesta tablettiin hoitaa, mutta läppäri on kuitenkin se kaikista yleisin valinta vieruskaveriksi etätyöpäivänä. Ja mikäs siinä, nykyiset miniläppärit ja kaiken maailman Chromebookit kun sinänsä ovat oikeinkin käteviä vempaimia työntekoon kotoa käsin.

Se, että työikäiset ihmiset viettivät aikaansa ruutujensa ääressä etätöitä tehden, saa liikkeelle mainostajat ja eri nettipalveluita tarjoavat tahot. Nettipelit ovat tästä loistava esimerkki. Kilpailu on kovaa eri tarjoajien välillä, mikä tarkoittaa potentiaalisen käyttäjän ja asiakkaan näkövinkkelistä käytännössä sitä, että erilaiset liittymis- ja muut edut ovat toinen toistaan parempia ja asia, josta palvelut tulevat maailman tappiin asti kilpailemaan keskenään. Jo rekisteröityessä tai liittyessä henkilö saa etuja ilman, että satsaa euroakaan tai senttiäkään omia rahojaan. Pääasiassa uusien asiakkaiden monenmoiset liittymis- ja tervetuliaistarjoukset, -edut ja -bonukset ovat arkipäivää, joten myös ilman talletusta jaettavien bonusten löytäminen on tärkeä taito hallita, jos haluaa saada rahanarvoisia ilmaisetuja.

Kaikki tarjoukset, syötit ja täkyt tähtäävät siihen, että käyttäjä saadaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja olonsa mukavaksi sekä viihtymään sen verran hyvin, että hän palaa takaisin ennen kuin ehtii huomatakaan. Olipa sitten kyseessä nettipeli, paperilehden nettiversio tai tutun kivijalkamyymälän avaama verkkokauppa. Miten aiemmin onkaan voinut tulla toimeen ilman hyväksi todettua nettipalvelua, tätä miettii moni. Tämä on yleinen kysymys sellaiselta nettikäyttäjältä, joka on löytänyt netin syövereistä etsimänsä palvelun, joka täyttää hänen tarpeensa ja saa hänet tulemaan toistekin.

Parhaassa tapauksessa käyttäjä vieläpä maksaa siitä, että saa jatkossa käyttää kyseistä nettipalvelua. Se, maksaako käyttäjä jatkossa palvelun käytöstä tai ei, riippuu ainakin kahdesta tekijästä. Ensinnäkin maksaminen riippuu siitä, onko palvelusta olemassa maksullista versiota vai onko se kaikille täysin ilmainen. Toisekseen palvelusta maksaminen riippuu siitä, mitä lisäarvoa maksullinen palvelu käyttäjälle pystyy antamaan, jos maksullisen palvelun käytön tuomia etuja verrataan maksuttoman palvelun käyttämiseen. Enää eivät pelkät liittymisedut riitä vaan täytyy olla lisäetuja, joita käyttäjä saa, kun rupeaa vakavissaan ja säännöllisesti nettipalvelua käyttämään.

Yhteystietomme

Resulttia Software

info@resulttia.com
www.resulttia.com

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Software
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE


Huomioitavaa: Mikäli mahdollista, otathan yhteyttä sähköpostitse ohjelmien tekniseen tukeen tai myyntiin, ostamasi tuotteen kadonneeseen lisenssikoodiin yms. liittyvissä asioissa. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Copyright © 1998-2024 Resulttia Software