Resulttia Software — intohimona ohjelmistotuotanto

Resulttia Software on osa Resulttia Solutionsia (aikaisemmin Webdesign Mika Salonen), joka on tulospalvelujärjestelmiin ja muihin verkossa toimiviin ohjelmistoihin sekä Internet-sivustojen toteutukseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Toimintamme alkoi Suomessa vuonna 1998, mutta laajeni pian kansainväliseksi.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

13.02.2018

Olympialaisten aikaan kaikki ilo irti tietotekniikasta

Resulttia Softwaren artikkelisarja saa pitkästä aikaa jatkoa parahiksi Pyeongchangissa järjestettävien talviolympialaisten aikana. Ihan sama, mitä TV-kanavaa katsoo, niin joka kanavalla tuntuu törmäävän olympialaisiin. Jos ei muuten, niin sitten mainostetaan jotain kanavapakettia tai jonkin ohjelman tarjoaa taho, jonka kautta olympialaiset ovat nähtävissä television välityksellä omalta kotisohvalta.

Jossain yhteydessä kerrottiin myös sellaista, että nämä Etelä-Korean vuoden 2018 olympialaiset olisivat ensimmäiset olympiakisat, joissa Internetistä otetaan kaikki hyöty irti. Koska kaikki lajit eivät maksuttomilla peruskanavilla näy, niin pitäisi joko hankkia maksukanavia tai suunnata nettiin, jossa voi katsoa ainakin osan lähetyksistä täysin veloituksetta. Toki ohjelmatarjonta monipuolistuisi ja lajikirjo kasvaisi entisestään, jos hankkisi Eurosport Playerin. Mutta toisaalta, kyllä olympialaisten olettaisi näkyvän maksutta kotimaisilta kanavilta.

Onneksi Internetin myötä tilanne on nykypäivänä sellainen, että vaikka varsinaisia lähetyksiä ja urheilusuorituksia ei vastaanottimestaan näkisikään, voi tuloksia ja uutisointia seurata netistä. Netti on pullollaan kaikenlaista urheiluun ja myös peleihin liittyvää aineistoa. Laittoipa hakusanaksi sitten suominetticasino, urheilijan nimen tai jonkun olympialaisissa kilpailtavan urheilulajin, hakukone löytää hirmuisen määrän lisätietoja haetusta urheilulajista, urheilijasta tai muusta asiasta.

Jos vielä hieman mietitään tuota, että Pyeongchangin olympialaiset ovat ensimmäiset netistä kaiken ilon irti ottavat talviolympialaiset, niin se tuntuu äkkiseltään hieman yllättävältä. Internet on toki jo pitkään ollut käytössä, mutta jos huomioidaan sosiaalisen median voimakas esiinmarssi, niin ainakin älytelevisiot ja some erilaisine sovelluksineen ovat vieneet homman uudelle tasolle.

Tietoa jaetaan runsaasti ja siihen pääsee vaivattomasti käsiksi, olipa käytössä sitten kännykkä, tabletti, kannettava tai vaikkapa nettiin kytketty älytelkkari. Kisoja seuraavat eivät vain passiivisesti odota tuloksia ja uutisia vaan etsivät niitä herkeämättä kaiken aikaa.

Yhteystietomme

Resulttia Software

info@resulttia.com
www.resulttia.com

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Software
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE


Huomioitavaa: Mikäli mahdollista, otathan yhteyttä sähköpostitse ohjelmien tekniseen tukeen tai myyntiin, ostamasi tuotteen kadonneeseen lisenssikoodiin yms. liittyvissä asioissa. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Software