Resulttia Software — intohimona ohjelmistotuotanto

Resulttia Software on osa Resulttia Solutionsia (aikaisemmin Webdesign Mika Salonen), joka on tulospalvelujärjestelmiin ja muihin verkossa toimiviin ohjelmistoihin sekä Internet-sivustojen toteutukseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Toimintamme alkoi Suomessa vuonna 1998, mutta laajeni pian kansainväliseksi.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

04.03.2015

Tietokonepelaamisen ammattilaiset ja valmentajat

Resulttia Softwaren artikkelisarjassa paneudutaan tällä kerralla enemmän tai vähemmän syvällisesti tietokonepeleihin. Nyt on ollut kovasti esillä termi e-urheilu. Lyhyesti sanottuna tällä tarkoitetaan kilpapelaamista. Elektroninen urheilu (englanniksi esports) on videopelien pelaamista kilpailullisesti. Tavallisimmat kilpapelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka voidaan jakaa useisiin eri genreihin eli alalajeihin. Esim. reaaliaikaiset strategiapelit, ensimmäisen persoonan ammuntapelit ja suuret online-moninpelit ovat tyypillisiä elektronisen urheilun pelityyppejä.

Elektroninen urheilu ei ehkä heti kuulosta urheilulta, mutta siinä pätevät aivan samanlaiset lainalaisuudet kuin kaikessa muussakin urheilussa. Huipputasolle päästääkseen täytyy olla riittävästi lahjoja ja työmäärä huomattava. Ammattilaistason kilpailut ja turnaukset ovat tätä päivää myös e-urheilun saralla. Suurimpien turnausten rahapalkinnot ovat miljoonaluokkaa, kun taas pienemmistä kisoista palkkiot ovat muutamia tuhansia. Palkinnot ovat sitä luokkaa, että pelaajilla motivaatiota riittää. Tämä taas tietää sitä, että kilpailu on erittäin kovaa ja huipulle pääsy on sekin erittäin vaikeaa.

Syy siihen, miksi e-urheilu on nyt ollut esillä, ovat MM-kilpailut. Aivan totta, e-urheilussa järjestetään myös maailmanmestaruuskisoja. Suurimmissa kansainvälisissä turnauksissa palkkiot ovat kohdallaan ja mikä näin penkkiurheilijan kannalta mielenkiintoisinta, tapahtumia selostetaan kuin suurempaakin jääkiekko- tai jalkapallo-ottelua. Eipä siis ole mikään ihme, että e-urheilusta on kasvamassa suosittu yleisölaji.

Jos tapahtuu televisiossa, niin samaa voidaan sanoa myös Internetistä. Oli laji sitten mikä hyvänsä niin, kun urheilijat ja pelaajat ovat huippuluokkaa, täytyy myös valmennuspuoleen panostaa. Parhaiten tämän urheiluun ja peleihin liittyvän opastamisen ja vinkkien paljouden näkee Internetissä liikkuessaan. Ei tarvitse kuin Googleen naputella hakusanat ja saa tulokseksi niin pitkän luettelon pelisivustoja ja pelaamiseen opastavia verkkosivustoja, että heikompaa hirvittää. Monet sivustot tarjoavat ohjeita jo ennen pelaamisen aloittamista. Ne siis kertovat sellaisia asioita, joita on hyvä tietää nettipelaajaksi ryhtyessään.

Jos puhutaan nettipeleistä, niin nykyään pelivaihtoehtoja ja pelien tarjoajia on niin paljon, että pelaajaksi mielivä tarvitsee kunnon valmistautumisen. Juuri tähän saumaan ovat iskeneet useat pelioppaat. Niiden tarjoamien, vuosikausien kokemukseen pohjautuvien strategisten artikkeleiden ja erilaisten vinkkien avulla pyritään valmentamaan pelaajien taitoja niin, että mahdollisuudet voittaa kaikista huikeimmat palkinnot paranevat. Perusidea on se, että vaikka vinkit ja neuvot eivät aina ja ikuisesti toimisikaan, niin todennäköisyys voittoihin on parempi kuin ennen pelioppaaseen tutustumista.

Mitähän pelimaailma olisi ilman nettiä ja televisiota? Sitä voi mietiskellä. Ellei nyt sitten vaikkapa e-urheilusta tiedä etukäteen mitään ja sattumalta näkee kyseistä urheilua telkkarista, niin netistä löytyy runsaasti lisäinfoa aiheesta. Olipa kyseessä mikä hyvänsä peli tai pelaamiseen liittyvä asia, on hyvä, että netistä asia selviää hyvin pienellä vaivalla. Lisäksi Internetistä löytyy kätevästi samasta pelistä kiinnostuneita ihmisiä, vaikka he olisivat toisella puolella maailmaa. Netti yhdistää pelaajia ja valmentajia.

Yhteystietomme

Resulttia Software

info@resulttia.com
www.resulttia.com

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Software
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE


Huomioitavaa: Mikäli mahdollista, otathan yhteyttä sähköpostitse ohjelmien tekniseen tukeen tai myyntiin, ostamasi tuotteen kadonneeseen lisenssikoodiin yms. liittyvissä asioissa. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Copyright © 1998-2024 Resulttia Software